Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Producten voor mestverwerking
Wildeboer heeft de toebehoren voor je mestslang en mestverwerking in het assortiment: M-deel, V-deel, Slangtule, Flens, Zuigstuk, Afsluiter, Slangtules etc.

Wildeboer mestbassin
Wildeboer plaats een compleet mestbassin op basis van je wensen en binnen onze mogelijkheden. Op basis van een voorgesprek met jou wordt bepaald wat je aan opslagcapaciteit wilt hebben, en kan er rekening gehouden worden met de eisen van provincie of gemeente. Een uitgegraven bassin wordt bekleed met een top kwaliteit bassinfolie en afdekzeil. Voor het ontgassen van de bodem wordt een drainagesysteem onder de folie gelegd. De bassins kunnen worden aangeboden inclusief hekwerk, afname-stations, monsterafnameput, leidingwerk, drijfkussen etc. Het uitgraven van het bassin wordt uitbesteed aan een grondwerker, overige montage kan door Wildeboer uitgevoerd worden. Tevens kunnen wij de keuring voor jouw bassin laten verzorgen.