Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030
Fax: 0529-484012

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Bedrijf

Wildeboer is een groothandel in (grootverbruik) artikelen voor landbouw, tuinbouw, bouw en installatiebedrijven en industrie en is gevestigd aan de Evenboersweg 16 te Nieuwleusen. In 1964 is W. Wildeboer, oprichter van het bedrijf, gestart met de verkoop van landbouwfolie. Door de enorme uitbreiding van het assortiment werden de bestaande gebouwen te klein en heeft er veel nieuwbouw plaatsgevonden.

Gezien het brede assortiment leveren wij veel aan de land - en tuinbouw, aannemers, installateurs, gemeentes, waterschappen en industriële bedrijven, maar ook de is particulier welkom.

Wildeboer 1Wildeboer 2Wildeboer 3

Naast deze handelsactiviteiten genieten wij bekendheid met het monteren van ventilatiegordijnen en ventilatienokken. Ook verzorgen wij complete stalinrichtingen en leggen mest- en wateropslag, beregeninginstallaties en I.B.A systemen aan.

Tevens hebben we een eigen Zeilmakerij: u kunt hier terecht voor het op maat maken van Dekkleden, Huiven, Bootkappen, Tenten etc. Wij hebben deskundige mensen in de binnen- en buitendienst die u graag te woord staan voor een goed advies.

Tevens beschikken wij over eigen montagemedewerkers. Al deze handels- en montageactiviteiten vinden zowel landelijk als in het buitenland plaats.