Voor ons als Wildeboer is het begint het beursseizoen weer. Een mooie gelegenheid om bestaande relaties weer te ontmoeten en een ideale manier om potentiële klanten ons assortiment te tonen.

Sinds enkele jaren presenteren we in de nieuwe stand met trots ons assortiment stalgordijnen en nokken. In de vorm van een demonstratiemodel tonen we o.a. ons segmentgordijn waarmee we de laatste jaren succesvol zijn en die vaak uitgevoerd wordt met een transparant zeil dat wel licht maar geen lucht doorlaat. De ventilatie is hiermee optimaal terwijl de lichtdoorlatendheid een gunstig effect heeft op de hoeveelheid licht in de stal.

Via een bedrijfspresentatie, vertoond middels een beamer, tonen we u door rookproeven het effect van de verschillende types nokken die we als Wildeboer in het assortiment hebben. Let u vooral op de types Air Light Open Version en Air Light Covered Version. Bij deze twee types is duidelijk te zien hoe belangrijk de ventilerende werking van deze types is.

NIEUW is het totale daglicht concept wat wij vanaf dit najaar presenteren. Wildeboer innoveert en adviseert. Daar waar andere systemen simpelweg de stal verlichten met kunstlicht in de diverse vormen en een gemiddelde lichtopbrengst accepteren, gaan Wildeboer en haar partners verder.
Voor de gehele lichtperiode kunnen wij nu zorgen voor een CONSTANTE lichtsterkte, daglicht per zone bij te sturen met dynamisch kunstlicht. Daglicht is de meest effectieve en goedkoopste lichtbron voorhanden. Wildeboer past al sinds 2001 de Air-Light nokken toe op stallen, van nieuwbouw en renovatie. Na onderzoek van enkele jaren wordt nu het Wildeboer Hak4t DEX Agri Led licht, complementair, geïntroduceerd. Duurzaam, eenvoudig en intelligent. De totale investering is terug te verdienen in 3 tot 5 jaar. Wij informeren u graag over uw persoonlijke mogelijkheden.

Beurs stand

Op 28 oktober start de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg, deze duurt tot en met 30 oktober. Wij hopen vele bestaande en nieuwe relaties daar te mogen ontmoeten.

In de week van 25 tot en met 27 november zullen we ook weer aanwezig zijn met onze stand in Gorkum waar we ons richten op ons klantenbestand in het midden en in het Zuiden van ons land.

Een maand later zijn we eveneens present in Venray van 16 tot en met 18 december in Venray tijdens de Agri & Mechanisatiedagen.