Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Disclaimer

Disclaimer
Alle wijzigingen in prijzen, tekst, foto's en tekeningen zijn voorbehouden aan Wildeboer BV. Er kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Wildeboer BV aanvaard hiervoor nimmer aansprakelijkheid. Wildeboer BV sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten en foto's van deze website behoren toe aan Wildeboer BV. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Wildeboer BV worden verveelvoudigd. De inhoud van deze website is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Wildeboer BV vereist.

Browsers
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 of hoger met een schermweergave van minimaal 1024x768 pixels. Uw browser dient Javascript enabled te zijn.