Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Bouwinstallatie

Door de jaren heen is Wildeboer een gevestigde naam geworden in de bouw. Door een steeds uitbreidend assortiment zijn wij in staat om een ruime keuze aan hoogkwalitatieve producten te bieden voor aannemer en installateur. U weet zich als klant en dealer van Wildeboer, daar waar nodig, door de medewerkers van Wildeboer ondersteunt met een vakkundig advies.

Foliën
Folie is een passend product als het gaat om afdichting of afscherming in de bouw. Folie is er in verschillende diktes, breedtes, lengtes en voor verschillende doeleinden. Ieder product heeft zo zijn specifieke eigenschappen. Zo hebben wij een ruime voorraad bouwfolie voor o.a.: afscherming van sierpleister, afdekken van stenen, hout en kozijnen. Ook leveren wij asbestfolie, dekkleden, dampdoorlatende folie, muur-isolatiefoliën en diverse soorten tapes voor toepassing in de bouw. Kortom: teveel om op te noemen, laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Leidingsystemen
Tekst producten / leidingssystemen

Dakgoten
Wij leveren uit voorraad P.V.C- en polyesterdakgoten in diverse breedte- en lengtematen. Aluminium goten worden bij u op locatie gestanst. Of het nu is voor een tuinschuurtje , opslagschuur, stal of woonhuis, u kunt bij ons terecht voor een eenvoudige bakgoot of mastgoot.
Bij ons vindt u ook de benodigde HWA- buizen, koppelstukken en al wat er verder nodig is voor het goed functioneren van uw dakafwatering. Vraag gerust naar de nagenoeg onbeperkte mogelijkheden die Wildeboer u kan bieden.

Pompen

Voor het aanvoeren of wegpompen van water of mest bieden wij een ruime keuze uit diverse pompen. Aan de hand van essentiële gegevens zoals de benodigde capaciteit, leidinglengte, leidingdiameter e.d. wordt de juiste pomp voor u geselecteerd. Voor elke situatie dus de juiste pomp. Advies op maat, Wildeboer wil voor u het beste resultaat.
Pompen voor gebruik in de tuinbouw, landbouw, bouw, industrie of particulieresector. Elke doelgroep heeft keuze uit een breed assortiment pompen met elk haar eigen toepassingsmogelijkheden.
Dompel-, vuilwater-, bron-, hydrofoor-, centrifugaal-, zelfaanzuigende waterpompen, enz. Elke pomp is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en capaciteiten.Wildeboer is dealer van DAB pompen. Een merk die zich zowel op de Nederlandse markt alsook op de Europese markt onderscheidend heeft bewezen.
Ook voor het verpompen van mest kunt u prima bij Wildeboer terecht.Pompen van het oerdegelijke merk Eckart zijn leverbaar in diverse capaciteiten en eventueel met steenvanger.
U ziet voor kwaliteit in pompen groot of klein moet u bij Wildeboer zijn.

Slangen
Wildeboer biedt u slangen en koppelingen voor nagenoeg alle doeleinden. Een slang voor het transporteren van water is niet zo moeilijk maar zeker voor het transporteren van een specifieker medium zijn er tal van afwegingen te maken voor een keuze van de juiste slang.
Zoals de afstand van het transport, chemische identificatie, temperatuur, wijze en intensiviteit van gebruik, externe omgevingsfactoren, welke koppelingen te gebruiken zijn etc. etc. De medewerkers van Wildeboer staan u graag terzijde in het maken van de juiste keuze. De door ons geleverde slangen zijn kwalitatief hoogwaardig en uitermate geschikt voor de zware omstandigheden in de landbouw, tuinbouw bouw en industrie.

Bedrijfskleding
Het dragen van veilige, goedzittende bedrijfskleding verhoogt het werkplezier en de veiligheid. Wildeboer heeft een ruime sortering high-tech persoonlijke beschermkleding in haar leveringsprogramma opgenomen. Werkschoenen met stalen zolen en neuzen in diverse uitvoeringen, spuitoveralls (flexothane) die ademend zijn waardoor lichaamsvocht niet wordt gecondenseerd, dit voorkomt klamheid. Wildeboer levert tevens werkjassen, bodywarmers enz.
Ook hier geldt dat er per genoemd product een ruime keuze is uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Gewone kleding en PVC-regenpakken zijn vaak niet bestand tegen kruipen op de knieën of schuren langs takken. Daarom bieden wij sterke, goedzittende werkkleding en werkschoenen aan in vele modellen en uitvoeringen.

Verkrijgbaar in modieuze uitvoeringen zodat u bijna geen verschil ziet met uw vrijetijdskleding. Sterkte en functionaliteit zijn de woorden waarmee onze werkkleding het beste kan worden getypeerd.
Zowel onze werkschoenen als overalls, jassen, regenkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn gecertificeerd en voldoen aan de eisen voor veiligheid. Dit geldt ook voor de beschermkleding tegen chemicaliën en vlamverspreiding die wij aanbieden. Verder bewijst Wildeboer dat veilig, comfortabele en kwalitatief hoogstaande veiligheidskleding niet lelijk en traditioneel hoeft te zijn.
Een blik in ons assortiment zegt genoeg: modieuze, goedzittende werkkleding waarin uw werknemer optimaal functioneert.

Beschermzeilen / Dekkleden
De door ons geleverde beschermzeilen Nicosil en Agronil hebben een lange levensduur- minstens 10 jaar- bij een goede toepassing.
Ze bieden een uitstekende bescherming tegen o.a. vogels, honden en katten. Ze zijn snel en gemakkelijk af te dekken, zonder zand of autobanden.De kleden zijn leverbaar uit voorraad en in diverse maten.

Voor tijdelijke afscherming van materialen leveren wij de bekende oranje en groene PE-kleden. Deze kleden zijn leverbaar in diverse maten, gezoomd en voorzien van ringen.Voor een kwalitatief beter kleed zijn er de bisonyl-kleden te leveren in vaste maten 4x6, 6x8, 8 x 10 en 10 x 12 meter.
Desgewenst kunnen deze kleden op maat gemaakt worden. Prijs op aanvraag.
Voor de bouw leveren we tevens steigernetten en vervaardigen wij in onze zeilmakerij kleden/netten voor uw specifieke doeleinden.

Plaatmateriaal
Op het gebied van plaatmateriaal is er veel te bieden en de toepassingsmogelijkheden zijn legio. Wij leveren o.a. uit voorraad: thermoclear (Polycarbonaat-kanaalplaat t.b.v. o.a. serres enCarports) , lexan (polycarbonaat) als vervanging van glas,acrylaat-, PVC-plaat, vikures (soort trespa t.b.v. afwerking en betimmering). vikupor (pvc schuimplaat voor reclame doeleinden)
maar ook golfplaten los en op rol. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en toepassingen.
Dit is slechts een kleine greep uit het door ons gevoerde progamma.

Zeilmakerij
In onze zeilmakerij hebben we al jaren ervaring in het bewerken van zeil, gaas en weefsels. In de zeilmakerij worden complete ventilatiesystemen, oproldeuren, schuifgordijnen en zeilen voor vele toepassingen gemaakt. Alles van hoge kwaliteit en op wens van de klant gemaakt.

I.B.A. / Septictank
In aansluiting van het lozingsbesluit, geldt voor wie in het buitengebied woont en niet is aangesloten op de riolering en dit voor 1 januari 2005 ook niet wordt, moet zelf een voorziening treffen. I.B.A. (Individuele Behandeling Afvalwater) is ingedeeld in drie klasses. In welke klasse u zit kunt u aanvragen bij uw gemeente.

De meeste gezinnen komen in klasse 1 (niet kwetsbaar gebied). Er kan dan worden volstaan met een gecertificeerde specitank, kunststof of beton, van totaal 6 m³ per huishouding van 5 personen. I.B.A box ontving al eens de Finse milieuprijs en er zijn inmiddels meerdere systemen van geplaatst. Verder zijn de volgende complementaire producten leverbaar: vetafscheiders, meet- en controleputten, pompinstallaties en pompputten, bezink- en bufferputten, waterhergebruiksystemen.