Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Industrie

IndustrieZo door de jaren heen hebben wij een ruim assortiment aan producten opgebouwd die van toepassing zijn in de industrie. Of het nu foliën, plaatmaterialen, leidingsystemen, vloercoating, werk- veiligheidskleding of andere kunststofmaterialen zijn, u vindt het bij Wildeboer in een ruime sortering.Service, snelheid en klantgericht zijn termen die wij tot uitdrukking brengen bij het voorzien in uw behoefte aan producten die gerelateerd zijn aan de industrie.

Folieën
Folie is een passend product als het gaat om afdichting of afscherming in de industrie. Folie is er in verschillende diktes, breedtes, lengtes en voor verschillende doeleinden. Ieder product heeft zo specifieke eigenschappen. Zo hebben we vele foliën voor de industrie in ons programma opgenomen. Voor o.a.: dampdoorlatende folie, muur-, bouw-, en isolatiefoliën en diverse soorten tapes voor elke toepassing in de industrie moet u bij Wildeboer zijn. Kortom: teveel om op te noemen, laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Leidingssystemen
Een goede perslucht systeem speelt een grote rol in de industrie. Speciaal hiervoor hebben we Girair in ons assortiment opgenomen. Dit levert een optimaal rendement op. Girair systeem is makkelijk te installeren, doordat het zeer licht is. Tevens hebben we de watertoevoer-, en waterafvoersystemen. Uiteraard leveren wij ook bijbehorende hulpstukken. Wij zijn u graag van dienst met de levering van alle denkbare PVC-, polyethyleen- drukleidingsystemen, infiltratie-units, drainage-, koperbuis en allerlei hulpstukken die hierbij van toepassing zijn.

Dakgoten
Een goede dakgoot doet niet alleen "dat" waar die voor gemaakt is, namelijk het afvoeren van overtollig hemelwater, maar vormt tevens een sierraad aan het gebouw. Met de S-Lon-, Nicoll goot en de Azura goot bieden wij voor elk type gebouw en elke bouwstijl een dakgoot. De dakgoten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die UV- en vorstbestendig zijn. Voor o.a. schuren hebben wij de polyester, aluminium en de pvc mast-/bakgoot in ons programma. Bij ons vindt u ook de benodigde HWA-buizen, koppelstukken en wat er verder allemaal nodig is voor het goed functioneren van uw dakafwatering.

Industrie 2Pompen
Een pomp die gebruikt wordt in de industrie moet tegen een stootje kunnen. Vandaar dat wij pompen in ons assortiment hebben opgenomen die zich kwalitatief bewezen hebben op de Nederlandse en Europese markt. De pompen die wij aanbieden variëren in grote mate qua capaciteit en toepassingsmogelijkheden. Dompelpompen, centrifugaalpompen, hydrofoorpompen, etc. Alles van degelijke kwaliteit en van een sterk merk. Dus ook voor een robuuste pomp, groot of klein, moet u bij Wildeboer zijn!     

Beschermzeilen
Voor tijdelijke afscherming van materialen die niet nat mogen worden, leveren wij de wel bekende oranje en groene PE-kleden. U treft bij ons een ruime keuze aan maten. Voor een kwalitatief beter kleed zijn de bisonyl-kleden in groene of blauwe kleur. Leverbaar in vaste maten 4x6 en 6x8mtr., desgewenst kan deze ook op maat en kleur geleverd worden. Verder leveren wij steigernetten en vervaardigen wij in onze zeilmakerij kleden/netten voor uw specifieke doeleinden.

Bedrijfskleding
Sterkte en functionaliteit zijn de woorden waarmee onze werkkleding het beste kan worden getypeerd. Zowel onze werkschoenen als overalls, jassen, regenkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn gecertificeerd en voldoen aan de eisen voor veiligheid. Dit geldt ook voor de beschermkleding tegen chemicaliën en vlamverspreiding die wij aanbieden. Verder bewijst Wildeboer dat veilig, comfortabele en kwalitatief hoogstaande veiligheidskleding niet lelijk en traditioneel hoeft te zijn. Een blik in ons assortiment zegt genoeg: modieuze, goedzittende werkkleding waarin uw werknemer optimaal functioneert.

Plaatmaterialen
Op plaatmateriaalgebied is er veel te bieden. Een opsomming van plaatmateriaal dat wij uit voorraad leveren is: thermoclear (Polycarbonaat-kanaal plaat t.b.v. o.a. serres) acryllaat, lexan (polycarbonaat) als vervanging van glas, Pvc, vikures (soort trespa), vikupor (schuimplaat met een toplaag van pvc) t.b.v. afwerking en betimmering. Uiteraard zijn er meerdere soorten platen op de markt, die wij ook kunnen leveren. Neem voor vragen contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend van advies voorzien.

I.B.A's/septitanks
In aansluiting van het lozingsbesluit, geldt voor wie in het buitengebied woont en niet is aangesloten op de riolering en dit voor 1 januari 2005 ook niet wordt, moet zelf een voorziening treffen. I.B.A. (Individuele Behandeling Afvalwater) is ingedeeld in drie klasses. In welke klasse u zit kunt u aanvragen bij uw gemeente. De meeste gezinnen komen waarschijnlijk in klasse 1 (niet kwetsbaar gebied). Er kan dan worden volstaan met een gecertificeerde specitank, kunststof of beton, van totaal 6m3 per huishouding van 5 personen. I.B.A box ontving al eens de Finse milieuprijs en er zijn inmiddels meerdere systemen van geplaatst. Verder zijn de volgende complementaire producten leverbaar: vetafscheiders, meet- en controleputten, pompinstallaties en pompputten, bezink- en bufferputten, waterhergebruiksystemen.

Slangen
Voor gebruik in de industrie hebben wij vele soorten slangen voor diverse toepassingen. Zowel pers- als zuigslangen in verschillende lengtes en diktes en van verschillende materialen. De door ons geleverde slangen zijn kwalitatief van hoge kwaliteit en dus uitermate geschikt voor dagelijks gebruik bij industriële toepassingen.

Zeilmakerij
In onze zeilmakerij hebben we jarenlange ervaring op het gebied van confectie van zeil gaas en weefsels. In de loop der jaren is een specialisatie ontstaan in het op maat produceren van o.a. schuifgordijnen, oproldeuren, afdekzeilen voor diverse toepassingen: beschermzeilen voor aanhangwagens, machines, stoelbekleding en wat er verder al niet met zeil, gaas en weefsels kan worden gedaan.