Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030
Fax: 0529-484012

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Landbouw

LandbouwDoor de jaren heen is Wildeboer een gevestigde naam geworden in de landbouw. Door een steeds uitbreidend assortiment zijn wij in staat om een ruime keuze aan hoogkwalitatieve producten te bieden voor de agrarische sector. U weet zich als klant en dealer van Wildeboer, daar waar nodig, door de medewerkers van Wildeboer ondersteunt met een vakkundig advies.

Foliën
Ons foliepakket voor de landbouw bestaat uit sterke, degelijke foliën van erkende, betrouwbare merken. Wij bieden u landbouwfolie met een ruime keuze uit diverse afmetingen met diverse diktes en keuze uit verschillende kleuren voor een economische bescherming van uw kuil. Ook bieden wij u het beste onder de wikkelfoliën met een sterke netbinding voor alle bekende balenpersen. Probeert u zelf!

Leidingssystemen
PE en HD leidingen voor aanvoer van water naar stal of drinkbakken in het land. PVC systemen met bijbehorende hulpstukken voor aanleg van o.a: riolering en ontwatering van uw erf/ perceel. Van alle soorten een ruime sortering aan afmetingen, diktes enz. Desgewenst zijn wij u van dienst met een compleet erfontwateringsplan voor een optimale benutting van deze materialen.

Dakgoten
Wij leveren uit voorraad polyester en PVC dakgoten, in diverse breedte en lengte maten, voor aan uw stal, schuur of huis. Tevens verzorgen wij voor u aluminium goten in allerlei kleuren. Sierlijk en degelijk gemaakt van UV-bestendig- en kleurvast materiaal. Sterk en duurzaam en eenvoudig te monteren. Hoge draagkracht en een gunstige prijs.

Graszaden/maïszaden
Wildeboer biedt u hoogproductieve rassen die tegelijk een stevige zode vormen. Ook voor rassen die gunstig zijn voor uw MINAS en roestresistentie moet u bij Wildeboer zijn. Verder hebben wij keuze uit maïsrassen die steeds voldoen aan de veranderende eisen van de gebruiker. Wildeboer zoekt graag, samen met u ,naar het ras dat het best bij, de voor u specifieke omstandigheden past.

Beregening
Voor beregening van uw gewassen en grasland kunt u bij Wildeboer terecht voor advies over het gebruik van leidingdikte, pomp- en sproeierkeuze. Deze zijn nodig voor beregening van de gehele oppervlakte. Door gebruik te maken van een regenautomaat kunt u uw eigen programma instellen, door op gezette tijden de juiste hoeveelheid waterafgifte te bepalen die nodig is.

Pompen

Dompel-, vuilwaterpomp-, bronpomp- en hydrofoor-, zelfaanzuigende waterpompen, centrifugaalpompen, enz. Elk type pomp is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met elk verschillende capaciteiten. Wildeboer is dealer van DAB pompen, één van de besten op de Nederlandse markt. Dat voor kwaliteit en een lange levensduur staat bij juist gebruik.

Slangen
In ons assortiment vindt u slangen in diverse uitvoeringen en voor vele toepassingen. Of het nu een zuig-, en/of persslang is, een 'dunne' waterslang of een 'dikke'gierslang. Ze zijn met de bijbehorende hulpstukken door ons leverbaar.

Bedrijfskleding
Het dragen van veilige, goedzittende bedrijfskleding verhoogt het werkplezier en de veiligheid. Wildeboer heeft een ruime sortering high-tech persoonlijke beschermkleding in haar leveringsprogramma opgenomen. Werkschoenen met stalen zolen en neuzen in diverse uitvoeringen, spuitoveralls (flexothane) die ademend zijn waardoor lichaamsvocht niet wordt gecondenseerd, dit voorkomt klamheid. Wildeboer levert tevens werkjassen, bodywarmers enz. Ook hier geldt dat er per genoemd product een ruime keuze is uit verschillende kleuren en uitvoeringen.

Plaatmaterialen

Op plaatmateriaalgebied is er veel te bieden. Een opsomming van plaatmateriaal dat wij uit voorraad leveren is: thermoclear (Polycarbonaat-kanaal plaat t.b.v. o.a. een stalnok) acryllaat, lexan (polycarbonaat) als vervanging van glas, pvc, vikures (soort trespa), vikupor (schuimplaat met een toplaag van pvc) t.b.v. afwerking en betimmering. Uiteraard zijn er meerdere soorten plaat op de markt, die we ook kunnen leveren. Neem voor vragen contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend van advies voorzien.

Stalinrichting
Voor uw complete stalinrichting bent u bij ons aan het goede adres. Door te kiezen voor bewezen kwaliteit zijn wij erin geslaagd om diverse topproducten in ons assortiment op te nemen. Zo is Wildeboer u graag van dienst bij de levering en montage van stalmatrassen, boxen, vloercoatings, kalverhutten. Alles voor zowel koeien als jongvee.

Ventilatiegordijnen
Op maat gemaakte gordijnen voor optimale beheersing van de luchtstromen binnen uw stal, waardoor een beter stalklimaat ontstaat met alle voordelen van dien. Leverbaar in zowel handbediening als elektrische bediening en met klimaatcomputer.

Ventilatienokken
De Wildeboer AIR-LIGHT nokken zorgen voor een combinatie van optimale lichtintensiteit en luchtafvoer. Zowel "open" als "covered" version. Door gebruik te maken van 10 mm dikke, dubbelwandige polycarbonaat lichtplaten, treedt er een minimale opwarming van de lucht op. Ook maakt dit het plaatsen van gewone lichtplaten in uw stal overbodig.

Drinkwatervoorziening
Bij de hoge productie van de hedendaagse koe is een goede drinkwatervoorziening onontbeerlijk. Ook moet het drinkwater vers, fris en zonder voerresten zijn. Met al deze eisen is rekening gehouden bij het ontwikkelen van de systemen die Wildeboer u biedt. Zowel voor koeien als jongvee maar ook voor paarden en al uw overig vee hebben wij een passende drinkwatervoorziening. Ook kunt u bij ons terecht voor een vorstvrij drinkwatersysteem.

Perstouw
Gemaakt van Sisal polypropyleen. Sisal perstouw is geïmpregneerd tegen verrotting en aanvreten door muizen en verkrijgbaar voor zowel hoge- als lage drukpersen verkrijgbaar in verschillende diktes. Het polypropyleen perstouw is eveneens inzetbaar voor hoge- en lage drukpersen, ook hier zijn verschillenden maatvoeringen en op alle merken persen inzetbaar.

Beschermzeilen
De door ons geleverde beschermzeilen Nicosil/ Agronil zijn bestand tegen vrijwel alle chemicaliën, het kan niet rotten, beschermt tegen o.a. vogels, hagel en maakt bovendien een gronddek overbodig. Verder zijn de beschermzeilen UV-bestendig en niet windgevoelig.

Mestopslagsystemen

Met een mestbassin van Wildeboer kiest u voor een eenvoudige, doch oerdegelijke en effectieve manier van mestopslag. Per geval leveren wij puur maatwerk. Het geheel wordt geleverd onder KIWA certificaat K 2455193. Verder voldoet het gebruikte folie aan de eisen die er door het ministerie van VROM aan gesteld worden.

I.B.A. / septictanks
In aansluiting van het lozingsbesluit, geldt voor wie in het buitengebied woont en niet is aangesloten op de riolering en dit voor 1 januari ook niet wordt, moet zelf een voorziening treffen. I.B.A. (Individuele Behandeling Afvalwater) is ingedeeld in drie klasses. In welke klasse u zit kunt u aanvragen bij uw gemeente. De meeste gezinnen komen in klasse 1 (niet kwetsbaar gebied). Er kan dan worden volstaan met een gecertificeerde specitank, kunststof of beton, van totaal 6m3 per huishouding van 5 personen. I.B.A box ontving al eens de Finse milieuprijs en er zijn inmiddels meerdere systemen van geplaatst. Verder zijn de volgende complementaire producten leverbaar: vetafscheiders, meet- en controleputten, pompinstallaties en pompputten, bezink- en bufferputten, waterhergebruiksystemen.

Zeilmakerij

In onze zeilmakerij hebben we al jaren ervaring in het bewerken van zeil, gaas en weefsels. In de zeilmakerij worden complete ventilatiesystemen, oproldeuren, schuifgordijnen en zeilen voor vele toepassingen gemaakt. Alles van hoge kwaliteit en op wens van de klant gemaakt.