Koopjeskelder

Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030
Fax: 0529-484012

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00

iDEAL

Tuinbouw

Tuinbouw 1Tuinbouw 2Tuinbouw 3

Tunnelkasssen / wandelkappen
Welke teelt u ook heeft, wat voor klimaat er ook heerst, wij hebben een passende foliekas voor u! Door het uitgebreide leveringsprogramma zijn we in staat voor elke teelt telkens weer een passende oplossing te vinden. Tevens houden wij rekening met uw specifieke wensen.Wij streven naar hoog kwalitatieve oplossingen voor een scherpe prijs!

Potten/plantcontainers
Met een ruim gesorteerd assortiment bieden wij de kwekers diverse boomcontainers (1-12ltr.), per net of pallet, ritzicontainers, plantcontainers en stekplaten.Een goede maat pot geeft een perfecte uitstraling van een plant. Wilt u uw planten niet inpotten dan hebben wij een breed assortiment gaaslappen en machinegaas in ons programma.

Wateropslagsystemen
Voor het opslaan van regenwater leveren wij diverse soorten opslagsystemen met een ruime keus uit opslagcapaciteit in zowel tanks als waterbassins/-reservoirs. Ook is een combinatie met filters en diverse soorten pompen mogelijk.Hiermee vormt u een veilige reserve voor drogere tijden. Laat u door ons informeren over de vele mogelijkheden.

Tuinbouwbenodigdheden
Hierbij kan gedacht worden aan plaatetiketten en merkstiften, tuingereedschap tuininrichtingsmaterialen, vijverfolie, vijverplantzakken, begroeiingsmatten, boomband, worteldoek, bevloeiingsmat, elastiek, bindbuis etc. Kortom: alles voor de tuinder, kweker en hovenier.